Kl 18.00 på kvällen bjuds alla in till ett stort knytkalas i FermenterBaren. Oavsett om du har deltagit under dagen eller ej är du välkommen! För vad är en fermenteringsfestival utan möjlighet för att smaska i sig fermenterade godsaker?!
Detta blir en möjlighet för alla att få kulinarisk inspiration och mingla med andra fermenteringsintresserade.
Du deltar genom att antingen ta med nått fermenterat* att dela med alla eller betala (donationsbaserad, riktpris 100 kr). Eller båda 🙂
Underhållande inslag utlovas.
(*) Lite mer om maten:
- Det räcker om någon ingrediens är fermenterad, det kan även vara dryck.
- Vi uppmuntrar veganmat.
- Se till att varje rätt/drick har en tydligt lapp med rättens namn och allergi-info.
- Uppvärmningsmöjligeter finns- men rätten ska redan vara tillagad!
- Ta med egen serveringskärl! Vi har inte så många…
- Om det är tillräckligt kallt kan ni lämna maten evt i er bil, annars så kan vi sätta den i källaren (kyl utrymme begränsat) under dagen. (kom till FermentBaren för info)
- Kontakta vanessaburdin1@gmail.com vid frågor. Hon är ansvarig för kalaset! (och pratar främst engelska)