Knytkalas

on

Kl 18.00 på kvällen bjuds alla in till ett stort knytkalas i FermenterBaren. Oavsett om du har deltagit under dagen eller ej är du välkommen! För vad är en fermenteringsfestival utan möjlighet för att smaska i sig fermenterade godsaker?!

Detta blir en möjlighet för alla att få kulinarisk inspiration och mingla med andra fermenteringsintresserade.

Du deltar genom att antingen ta med nått fermenterat* att dela med alla eller betala (donationsbaserad, riktpris 100 kr).  Eller båda 🙂

Underhållande inslag utlovas.

(*) Lite mer om maten:

  • Det räcker om någon ingrediens är fermenterad, det kan även vara dryck.
  • Vi uppmuntrar veganmat.
  • Se till att varje rätt/drick har en tydligt lapp med rättens namn och allergi-info.
  • Uppvärmningsmöjligeter finns- men rätten ska redan vara tillagad!
  • Ta med egen serveringskärl! Vi har inte så många…
  • Om det är tillräckligt kallt kan ni lämna maten evt i er bil, annars så kan vi sätta den i källaren (kyl utrymme begränsat) under dagen. (kom till FermentBaren för info)
  • Kontakta vanessaburdin1@gmail.com  vid frågor. Hon är ansvarig för kalaset! (och pratar främst engelska)